Tel./Fax:0040-264-257019
Email:

Austria

Trenul de agreement din Velden

Ruta merge de-a lungul golfului Veldner, continua spre interesantele zone abrupte, langa zona cazinourilor, pe langa numeroase vile si inapoi spre hotelul Velden situat pe malul lacului Worthersee. Statia se afla chiar in fata hotelului Schlosshotel. Puteti de asemenea urca sau cobori la oricare statie doriti. Achitati o singura data si calatoriti in continuu. Circuitul turistic dureaza circa douazeci de minute.

Velden Velden

Trenul de vacanta din Gmunden

Bine ati venit in orasul Gmundner! Castelul Orth este locul de filmare al renumitului serial de televiziune "Schlosshotel Orth". Acum circula si trenul de agrement din Gmundner in acest loc. Puteti urca de la  locul de parcare, de langa castel, din locul de promenada sau chiar din fata primariei. Puteti calatori cu trenul de agrement in oras sau puteti vizita punctele turistice din afara orasului Gmundner. Puteti urca cat de des doriti. Loul de parcare poate fi utilizat gratuit si cu trenul de agrement se poate circula comod spre fiecare destinatie dorita.

Gmunden Gmunden Gmunden Gmunden

Trenul de agrement din Pörtschach

Portschach, locul unde curge cel mai frumos lacul Worthersee sip e langa o mica insula plina de traditii Din peisaj fac parte vile fermecatoare si case pline de stil. Spre exemplu, Gustav Mahler si Johannes Brahms sunt doar doi dintre artistii care au stiut sa valorifice aceste peisaje. Trenul de agrement din parc va va conduce spre cele mai frumoase locuri ale localitatii. Urcati-va si admirati orasul printr-o calatorie linistita cu trenul de agrement. Acesta opreste in statii precum cea de langa lac, de langa Parkhotel, parcarea de langa hotel Dermuth si parcarea de langa plaja.

Pörtschach Pörtschach Pörtschach

Locatiile trenurilor vandute

Ischgl

Ischgl

Wölfnitz

Wölfnitz

Gut Aiderbichl

Gut Aiderbichl

Klopein

Klopein

St. Pölten

St. Pölten

Fontanella

Fontanella

St. Johann

St. Johann

Mondsee

Mondsee

Gmunden

Gmunden